Debat

snyd

07. november 2013 af hellupeople
Hvis din tysk lærer beskylder dig for snyd men kan intet bevise? Hvad kan man gøre og har ikke snydt. Har kun afleveret en skriftelig opgave som jeg er blevet beskyldt for snyd? Hvad kan jeg gøre please hjælp!!

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. november 2013 af Sinimini

Hvad er det, der har fået læreren til at tro, at du har snydt? Ligner din opgave da én af dine kammeraters? Har du skrevet om noget, som I ikke har lært om endnu? Eller er din opgave blevet "fanget" i et computerprogram, som sammenligner din tekst med alt det, der ligger på nettet?


Svar #2
08. november 2013 af hellupeople

Nej hun har bare skrevet til mig, at hun kan se jeg har snydt. Og det kan have konsekvenser, men har nemlig ikke taget det fra nettet eller noget og vi har kun haft tysk et par gange går nemlig i 1.g. Hvordan kan jeg bevise jeg ikke har snydt? Hjælp

Brugbart svar (0)

Svar #3
08. november 2013 af Dulugtergrimt

Du er heldigvis uskyldig til det modsatte er bevist, og det bør din rektor også være enig i. Du skal ikke bevise noget, det er din lærer, der skal bevise noget. Du skal tage det roligt, og så skal du bede din lærer pænt begrunde sin beskyldning. Sig, at du gerne vil have det skriftligt. Når du har fået det skriftligt, så læser du den pænt igennem og så forklarer du dig. Husk stadig, at du ikke skal bevise noget. Hvis hun på en eller anden måde vil straffe dig, og du virkeligt intet har gjort, så går du til rektor eller studievejleder med sagen. 


Svar #4
08. november 2013 af hellupeople

Men hun har også skrevet "overvej lige hvad du vil gøre ved det"! Jeg blev helt chokeret og meget ked af det for har virkelig brugt meget tid på det. Så hun kan ikke vise jeg har snydt uden at hun har beviser på det. Så på en måde er det påstand mod påstand. Man får næsten ikke lyst til at gå til tysk mere når man allerede bliver dømt for en snyder men når du har gjort dit bedste for at lave en god opgave.

Brugbart svar (0)

Svar #5
08. november 2013 af Dulugtergrimt

Påstand mod påstand uden andre beviser bør gå den uskyldiges vej. Du skal fortælle din lærer, at du ikke vil gøre noget ved noget, for du har ikke gjort det hun beskylder dig for. Og som sagt... bed om din lærers begrundelse på skrift.


Svar #6
08. november 2013 af hellupeople

Efter hun har givet begrundelsen på skrift skal jeg så gå op til rektor med det? Hvad nu hvis at jeg stadig bliver beskyldt for snyd? Og så vil hun være efter mig hele året.

Svar #7
08. november 2013 af hellupeople

Eller rettere sagt " hun " stadig mener jeg har snydt

Brugbart svar (0)

Svar #8
08. november 2013 af Dulugtergrimt

Du skal gå til rektor med det, hvis du mener at begrundelsen ikke holder vand, og hun nægter at.høre på, hvad du siger... om hun vil være efter dig hele året, tja, det vil hun også hvis du indrømmer at have snydt. Jeg var selv godt træt af min egen tysklærer, der opførte sig som det passede hende, og vi havde ret mange konfrontationer. I sidste ende var hun dog professionel og gav mig den karakter jeg i bund og grund fortjente.

Skriv et svar til: snyd

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.