Matematik

Andengradslining

08. november 2013 af jihudsif (Slettet)

Hej, jeg har denne ligning:

Kan denne ligning skrives således:

x2+4x-5=0

(x-1)(x5)

Så har vi 2 løsningsmuligheder

(x)=1

(x)=-5

Kan ligning skives på den måde?


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. november 2013 af hesch (Slettet)

(x-1)(x+5) = 0

Du kan jo prøve at gange paranteserne sammen, og se om det giver det samme: x2+4x-5=0


Svar #2
08. november 2013 af jihudsif (Slettet)

x^2-5x-1x-5

Det kan det ikke* men hvordan skal man så løse den?


Svar #3
08. november 2013 af jihudsif (Slettet)

Jo, det kan man da godt- :) Det kan man :D 


Svar #4
08. november 2013 af jihudsif (Slettet)

Men må man godt regne den ud sådan?


Brugbart svar (0)

Svar #5
08. november 2013 af LeonhardEuler

 Ja

... Ja :-)


Svar #6
08. november 2013 af jihudsif (Slettet)

William har sendt dig en besked.


Skriv et svar til: Andengradslining

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.