Matematik

Haster!!!

09. november 2013 af Annajensen10 (Slettet)
Hej alle sammen. Jeg står her med en opgave jeg ikke kan huske, hvordan man løser! Opgaven lyder: finn låner 9600 kr. Af sin bedsteven til en rente på 7,5 pa. Hvor meget skal Finn betale tilbage, når han betaler hele sin gæld. Efter 5 år? Håber i kan hjælpe:). På forhånd tak:))

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. november 2013 af mathon


Brug fremskrivningsformlen/renteformlen:


                  Kn = Ko•(1+r)n

Kn er kapitalen ført n terminer frem
Ko er begyndelseskapitalen
r er rentesatsen (decimalbrøk)
n er antal terminer


Svar #2
09. november 2013 af Annajensen10 (Slettet)

Kan du fortælle mig, hvad Kn=Ko•(1+r)5??:))

Svar #3
09. november 2013 af Annajensen10 (Slettet)

Forstår det ikke helt:(. Kan du sige, hvad de ting er i tal. Så er det nemmere at forstå??:)))

Svar #4
09. november 2013 af Annajensen10 (Slettet)

Ko:9600
r:7,5;100=0,075
n:5 år
Ks:9600•(1+0,075=.1,075) i femte!
Svare/Ks= 13782,04.
Er det rigtigt??:)

Brugbart svar (0)

Svar #5
09. november 2013 af lolzmcfly (Slettet)

#4
Ko:9600 r:7,5;100=0,075 n:5 år Ks:9600•(1+0,075=.1,075) i femte! Svare/Ks= 13782,04. Er det rigtigt??:)

Ja


Svar #6
09. november 2013 af Annajensen10 (Slettet)

Tusind tak for hjælpen:))

Skriv et svar til: Haster!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.