Matematik

HJÆLP regning

10. november 2013 af ArianaG (Slettet) - Niveau: 7. klasse

15,7 til 1581?


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. november 2013 af mathon

15,7 + 1581   ? 


Svar #2
10. november 2013 af ArianaG (Slettet)

ups mente 15,7%


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. november 2013 af mathon

15,7 + 1581 = 15,0 + 0,7 + 1581 = 15 + 1581 + 0,7 = 1596 + 0,7 = 1596,7


Brugbart svar (0)

Svar #4
10. november 2013 af mathon

        beløbet er               100%   = 1,00       
        stigningen er          15,7%  = 0,157
       beløb + stigning     115,7% =  1,157


             beløb + stigning = 1581 • 1,157 = 1829,22

eller skrevet
             beløb + stigning = (1581 /100) • 115,7 = 1829,22

eller skrevet
             stigning = (1581 /100) • 15,7 =   248,22          
             beløb                                     =  1581,00
             beløb + stigning                    =  1829,22


Svar #5
10. november 2013 af ArianaG (Slettet)

Mange tak :)


Skriv et svar til: HJÆLP regning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.