Matematik

løsning af differentialligning

13. november 2013 af cecilied34 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Er det rigtigt at man løser ligninger af formen y' = k ved y = ∫k?

hvor man så får y = ∫k = kx + c?


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. november 2013 af peter lind

ja


Svar #2
13. november 2013 af cecilied34 (Slettet)

Skal man skrive noget bagved integraletegnet eller er detl ige meget? Skal man for eksempel skrive ∫6 dx?


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. november 2013 af peter lind

Du bør skrive som du selv foreslår i #2


Skriv et svar til: løsning af differentialligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.