Matematik

Vektorregning

15. november 2013 af snapplelack - Niveau: A-niveau

I et koordinatsystem er en cirkel c og en linje m givet ved

c: (x-5)2+(y-7)2=100

m: 3x-4y-487=0

Afstanden fra cirklens centrum til linjen m skal bestemmes

Håber nogen kan hjælpe


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. november 2013 af lvr34 (Slettet)

Du kan benytte formlen for bestemmelse af afstanden fra et punkt til en linje, hvor punktet er cirklens centrum.


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. november 2013 af PeterValberg

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. november 2013 af mathon

  Centrums afstand til m
 

                                                       |3•5-4•7-487|
                           dist(m,C(5,7)) =  ------------------ = 100
                                                        √(32+(-4)2)    


       


Brugbart svar (0)

Svar #4
15. november 2013 af mathon


Skriv et svar til: Vektorregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.