Matematik

FÆRDIGHED

17. november 2013 af mirna10 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hvad er trinene og reglerne, for at regne dette regnestykke ud?

a+3a-2a 

a(a+3b)- ab=


Svar #1
17. november 2013 af mirna10 (Slettet)

Undskyld det er 2 og ikke et regnestykke


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. november 2013 af Ciceo (Slettet)

1. Her regner du bare ud, som om det var et normalt regnestykke.

a + 3a - 2a =

4a - 2a =

2a

2. Her skal du gange a ind i a + 3b, så det giver a2 + 3ab. Når man ganger to a'er med hinanden, skal der stå a2. Til sidst skal du trække ab fra hinanden, så resultatet bliver a2 + 2ab.

a(a + 3b) - ab =

a2 + 3ab - ab =

a+ 2ab


Skriv et svar til: FÆRDIGHED

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.