Matematik

FÆRDIGHED

17. november 2013 af mirna10 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

a+3a-2a=

a(a+3b)- ab=

Hvordan regnes disse ud?


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. november 2013 af 123434 (Slettet)

a+3a-2a=4a-2a=2a

a(a+3b)=a*a+a*3b-ab=a^2+3ab-ab=a^2+2ab


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. november 2013 af Ciceo (Slettet)

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1409079

Ellers er det rigtigt, hvad #1 siger.


Skriv et svar til: FÆRDIGHED

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.