Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)

Hjælp til priselasticiteten

20. november 2013 af Chris1234 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej

Jeg har fået følgende opgave:

Det antages, at efterspørgslen efter et produkt kan beskrives som:

Qd =60-15P+P^2.

Du bedes beregne priselasticiteten for P=3.

Nogle der kan hjælpe? på forhånd tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. november 2013 af Walras

Brug, at

eP=dQ/dP*P/Q


Skriv et svar til: Hjælp til priselasticiteten

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.