Spansk
Hjælp til enkle ord og udtryk
09. november 2005 af
Idapigen (Slettet)
Hjælp til nogle enkle sætninger
Hvordan siger man "yndlingssanger" på spansk? er det "la cantante preferida"??
hvordan siger man "i løbet af" (f.eks i løbet af ugen)??
Hvordan siger man "på vejen" (altså, de snakker ikke sammen på vejen..
Hvordan siger man "yndlingssanger" på spansk? er det "la cantante preferida"??
hvordan siger man "i løbet af" (f.eks i løbet af ugen)??
Hvordan siger man "på vejen" (altså, de snakker ikke sammen på vejen..
Svar #1
09. november 2005 af Duffy
Hvordan siger man "yndlingssanger" på spansk? er det "la cantante preferida"??
Han er min yndlingssanger =
Es mi cantante favorito.
hvordan siger man "i løbet af" (f.eks i løbet af ugen)??
I løbet af ugen = Durante la semana.
Hvordan siger man "på vejen" (altså, de snakker ikke sammen på vejen..
De snakker ikke sammen på vejen =
No están hablando en la calle.
Duffy
Han er min yndlingssanger =
Es mi cantante favorito.
hvordan siger man "i løbet af" (f.eks i løbet af ugen)??
I løbet af ugen = Durante la semana.
Hvordan siger man "på vejen" (altså, de snakker ikke sammen på vejen..
De snakker ikke sammen på vejen =
No están hablando en la calle.
Duffy
Skriv et svar til: Hjælp til enkle ord og udtryk
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
