Matematik

reducering

20. november 2013 af cecilied34 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej SP

Er det rigtigt reduceret:

(a - b)(a + b)-2a2 + b2 = a2

Og hedder det reducering af eller reduktion af?


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. november 2013 af Ciceo (Slettet)

Nej, fordi

(a - b)(a + b)-2a2 + b2 = 

a- b2 + ab - ab - 2a2 + b2 = -a2

Og hedder det reducering af eller reduktion af?

Du kan bruge dem begge.


Svar #2
20. november 2013 af cecilied34 (Slettet)

Når, ja. For man har a2 .-2a2. Tak


Skriv et svar til: reducering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.