Matematik

Differentialregning

20. november 2013 af maop (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg er i gang med min matematikaflevering og er desværre helt fortabt i opgave 1. Jeg har vedlagt opgavebeskrivelsen under dette indlæg.
Håber nogle kan komme med lidt hjælp/vejledning.
På forhånd tak!

Vedhæftet fil: Aflevering.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. november 2013 af Andersen11 (Slettet)

a) Beregn f(1)

b) Beregn f '(x) og beregn så f '(1)

c) v = cot-1(f '(1))

d) Tangentligning med x0 = 1 . y = f '(x0)·(x - x0) + f(x0) = ax + b

e) Løs ligningen  ax + b = 2 , hvor a og b er koefficienterne i tangentens ligning.


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. november 2013 af peter lind

1) Højde = f(1)


Skriv et svar til: Differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.