Matematik
Differentialligning
09. november 2005 af
km55 (Slettet)
Hej.
Jeg har fået stillet følgende opgave:
y'(x)=5*y(x)
y(2)=10
Nogen der kan hjælpe med at løse denne?
..::km55::..
Jeg har fået stillet følgende opgave:
y'(x)=5*y(x)
y(2)=10
Nogen der kan hjælpe med at løse denne?
..::km55::..
Svar #1
09. november 2005 af Katty (Slettet)
I din formelsamling vil du se, at den fuldstændige løsning til den er:
y(x) = c*e^(5*x)
Bestem c udfra det givne punkt.
y(x) = c*e^(5*x)
Bestem c udfra det givne punkt.
Skriv et svar til: Differentialligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
