Matematik

Integralregning

21. november 2013 af Emilia12 (Slettet)

Bestem den stamfunktion til funktionen f(x)= x + 5, hvis grafen går gennem punktet (2,4). 

Bestem den stamfunktion til funktionen f(x)= - ((2)/(x)), x>0 hvis grafen går gennem punktet (e,1). 

Har knoklet for at få dem regnet ud, men er hjælpeløs!! Nogen der kan hjælpe mig fra bunden til slut af opgaverne? :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. november 2013 af mathon

Bestem den stamfunktion til funktionen f(x)= x + 5, hvis grafen går gennem punktet (2,4). 

                      F(x) = y = (1/2)x2 + 5x + k
                                4 = (1/2)·22 + 5·2 + k


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. november 2013 af mathon

Bestem den stamfunktion til funktionen f(x)= - ((2)/(x)), x>0 hvis grafen går gennem punktet (e,1).

                       F(x) = y = -2·ln(x) + k
                                 1 = -2·ln(e) + k


Skriv et svar til: Integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.