Matematik

differentialkvotient

25. november 2013 af snilo (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej 

Er der en, som kan hjælpe mig med den første. Vi er lige begyndt på emnet, og jeg forstår ikke denne opgave:

Bestem x0, så f(x0)=f'(x0), når 

1) f(x)=3x-2 
2)... 

Tak på forhånd :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. november 2013 af peter lind

Find f'(x)

Løs ligningen f(x) =3x-2 = f'(x)


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. november 2013 af 123434 (Slettet)

Skal du ikke bare differentiere

f(x)=3x-2 f'(x)=3x?

Også

3x-2=3x


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. november 2013 af peter lind

#2 du har differentieret forkert


Brugbart svar (0)

Svar #4
25. november 2013 af mathon

#2

                       f(xo) = 3xo - 2      f '(xo) = 3

                       f(xo) = f '(xo)

                       3xo - 2 = 3 …


Svar #5
25. november 2013 af snilo (Slettet)

I facit står der at det skal give 2 ; 3?


Skriv et svar til: differentialkvotient

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.