Matematik

Lineær sammenhæng ..

27. november 2013 af Nikolaa (Slettet) - Niveau: C-niveau

Opgave 5: Lav -4x + 9.

1. Undersøg om punkterne  og  ligger på grafen.

(3,5) -4 · 3 + 9 = -3     Den ligger ikke på grafen.

(3, -3) -4 · 3 + 3 = -15. Den ligger hellere ikke på grafen.

2. Undersøg hvor grafen skærer linjen med forskriften

Forstår ikke denne opgave.

3. Hvad er y når x=5?

Når x = 5, så må y være = 25.

Er jeg helt lost her???? ):
nogle der vil hjælpe ..
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. november 2013 af Andersen11 (Slettet)

1. Din beregning for punktet (3, -3) er ikke korrekt. Beregn -4·3 + 9 .

2. Der må være givet ligningen for en anden ligning. Løs ligningssystemet.

3. Indsæt x = 5 i liniens forskrift,


Skriv et svar til: Lineær sammenhæng ..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.