Matematik

sandsynlighedsregning

30. november 2013 af nursim (Slettet) - Niveau: A-niveau

En stokastisk variabel X har middelværdi 5 og varians 2.

Hvad er E(X2)?


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. november 2013 af Andersen11 (Slettet)

Benyt, at

var(X) = E[X2] - (E[X])2 = E[X2] - μ2 


Svar #2
30. november 2013 af nursim (Slettet)

kan det passe at svaret er 27?


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. november 2013 af Andersen11 (Slettet)

#2

Ja, det følger jo ved indsættelse i #1.


Svar #4
30. november 2013 af nursim (Slettet)

ja okay, jeg brugte denne formel : E(X2)=Var(X)+E(X)2 . 


Svar #5
30. november 2013 af nursim (Slettet)

Men det er jo den samme som du har .


Brugbart svar (0)

Svar #6
30. november 2013 af Andersen11 (Slettet)

#5

Ja, netop.


Svar #7
30. november 2013 af nursim (Slettet)

Hvad er forskellen på  E[X2] og (E[X])2 ?


Skriv et svar til: sandsynlighedsregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.