Spansk

Hjælp til rettelse.

03. december 2013 af NH123 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej alle sammen. 

Jeg har brug for hjælp til en rettelse af en tekst jeg har skrevet. Her er teksten: 

Dansk version: 

Teksten handler om at mr. Gracia er i en bar med en ven. Mr. Garcia vil gerne ringe hjem fra baren. Det koster 3 pesetas at ringe hjem. Tjenestepigen Felisa tager telefonen. Mr. Garcia vil gerne snakke med fruen. Fruen spørger ham om han er på kontoret. Mr. Garcia siger til fruen at han er på en bar med en ven og kommer ikke til at spise forkost derhjemme. Han spiser frokost i baren. Hun siger til ham at han skal købe billige sokker til børnene fra casa barata, fordi de har udsalg. 

Spansk version:

El texto trata de Mr. García está en un bar con un amigo.  Mr. García quiere llamar a casa desde de la barra. Cuesta tres pesetas para llamar a casa.  La criada Felisa coger el teléfono.  Mr. García quiere hablar con la señora. La señora integradora Mr. García si está en la oficina.  Mr. García dice a la señora que está en un bar con un amigo y  que no almuerza en casa. Almorzamos aquí en el bar. Le dice ella que comprar calcetines baratos para los niños

Plleeeaaseee hjælp med at rette den. 

Tak på forhånd:) 


Svar #1
03. december 2013 af NH123 (Slettet)

er der nogen som kan hjælpe?? 


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. december 2013 af exatb

Felisa contesta el telefono

La senora pregunta Mr Garcia si...


Brugbart svar (1)

Svar #3
04. december 2013 af jbmm (Slettet)

El texto trata de que el señor Mr. García está en un bar con un amigo. Mr. El señor García quiere llamar a casa desde de la barra el bar. Cuesta tres pesetas para llamar a casa.  La criada Felisa cogerskal bøjes! el teléfono.  Mr.El señor García quiere hablar con la señora. La señora integradora Mr. García le pregunta si está en la oficina.  Mr. El señor García dice a la señora que está en un bar con un amigo y  que no almuerza en casa. Almorzamosforkert person! aquí en el bar. Le dice *at* ella*han* que comprar(*skal købe) calcetines baratos para los niños

hun siger til ham at han skal købe..
'hun siger' er en ordre og udløser konjunktiv i que-sætningen
'skal købe' kan også være 'tiene que comprar'

bar = el bar (=drikkested), la barra (=bardisken)


 


Svar #4
04. december 2013 af NH123 (Slettet)

#3
 

El texto trata de que el señor Mr. García está en un bar con un amigo. Mr. El señor García quiere llamar a casa desde de la barra el bar. Cuesta tres pesetas para llamar a casa.  La criada Felisa cogerskal bøjes! el teléfono.  Mr.El señor García quiere hablar con la señora. La señora integradora Mr. García le pregunta si está en la oficina.  Mr. El señor García dice a la señora que está en un bar con un amigo y  que no almuerza en casa. Almorzamosforkert person! aquí en el bar. Le dice *at* ella*han* que comprar(*skal købe) calcetines baratos para los niños

hun siger til ham at han skal købe..
'hun siger' er en ordre og udløser konjunktiv i que-sætningen
'skal købe' kan også være 'tiene que comprar'

bar = el bar (=drikkested), la barra (=bardisken)

er det rigtigt nu? :

El texto trata de que el señor García está en un bar con un amigo. El señor García quiere llamar a casa desde el bar. Cuesta tres pesetas para llamar a casa.  La criada Felisa coge el teléfono. El señor García quiere hablar con la señora. La señora pregunta si él es en la oficina. El señor García dice a la señora que está en un bar con un amigo y que no almuerza en casa. Almuerza en el bar. Ella le dice que tiene que comprar calcetines baratos para los niños. 


 


Brugbart svar (0)

Svar #5
04. december 2013 af jbmm (Slettet)

El texto trata de que el señor García está en un bar con un amigo. El señor García quiere llamar a casa desde el bar. Cuesta tres pesetas para llamar a casa.  La criada Felisa coge el teléfono. El señor García quiere hablar con la señora. La señora pregunta si él esNEJ!! en la oficina. El señor García dice a la señora que está en un bar con un amigo y que no almuerza en casa. Almuerza en el bar. Ella le dice que tiene que comprar calcetines baratos para los niños. 


Skriv et svar til: Hjælp til rettelse.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.