Matematik
Vektorregning
10. november 2005 af
tjavsmadsen (Slettet)
Hej.
Hvordan finder jeg b-vektor i nedenstående opgave:
a-vektor: (3,7)
a-vektor * b-tværvektor = a-vektor*b-vektor
længde b-vektor = kvadratrod 29
Hvordan finder jeg b-vektor i nedenstående opgave:
a-vektor: (3,7)
a-vektor * b-tværvektor = a-vektor*b-vektor
længde b-vektor = kvadratrod 29
Svar #1
10. november 2005 af Lil_mermaid (Slettet)
Det må vist være noget i stil med:
Det(vektor-b;vektor-a)=skalarprodukt(vektor-a; vektor-b)
b1a2 - b2a1 = a1b1 + a2b2
b1a2 - a1b1 = b2a1 + a2b2
b1(a2-a1)=b2(a1+a2)
Sæt tal ind:
forestil: x=b1 og y=b2
x(7-3) = y(3+7)
4x = 10y
x= 2,5y
0,4x = b2
Det(vektor-b;vektor-a)=skalarprodukt(vektor-a; vektor-b)
b1a2 - b2a1 = a1b1 + a2b2
b1a2 - a1b1 = b2a1 + a2b2
b1(a2-a1)=b2(a1+a2)
Sæt tal ind:
forestil: x=b1 og y=b2
x(7-3) = y(3+7)
4x = 10y
x= 2,5y
0,4x = b2
Skriv et svar til: Vektorregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
