Kemi

Hastighedsudtryk ud fra intialhastigheden

07. december 2013 af Rasmuslarsenjylland (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej alle,

Hvordan løses følgende opgave?

Vedhæftet fil: O29.png

Brugbart svar (1)

Svar #1
07. december 2013 af mathon

af måleresultaterne
ses, at
                                       v = k • [A]1 • [B]2

                                       v = 0,096563 • [A]1 • [B]2


Svar #2
07. december 2013 af Rasmuslarsenjylland (Slettet)

Hvordan ved du at det er en anden orden m.t.h. B? :)


Brugbart svar (1)

Svar #3
07. december 2013 af mathon

når - med uændret [A] - [B] halveres, bliver v en fjerdedel

               v1 = k • [B]

               v2 / v1 = ([B2]/[B1])2


Svar #4
07. december 2013 af Rasmuslarsenjylland (Slettet)

Arh :) Kan dette ikke også vises grafisk? Altså ligesom at y=k er nulte orden, y=k*[A]^2 er første orden o.s.v. :)


Brugbart svar (0)

Svar #5
07. december 2013 af Ramses I (Slettet)

Du kan løse den med initialhastighedsmetoden. Se svar 8 og 9

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=766343


Brugbart svar (0)

Svar #6
30. januar 2017 af 321bj (Slettet)

hvordan ses reaktionsordenerne af tabellen? sidder selv med samme opgave..


Skriv et svar til: Hastighedsudtryk ud fra intialhastigheden

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.