Matematik

integralregning

08. december 2013 af mulleJ1995 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, nogle der ved hvordan c skal beregnes??

Vedhæftet fil: Beregn C.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. december 2013 af mathon

      [(2/3)x3 + (5/2)x2 + cx]03 = 28,5

      (2/3)·33 + (5/2)·32 + c·3 = 28,5

      (2/3)·32 + (5/2)·3 + c = 9,5 …


Svar #2
08. december 2013 af mulleJ1995 (Slettet)

Hvad er det der sker i det sidste led, hvordan når du frem til de 9,5 


Brugbart svar (1)

Svar #3
08. december 2013 af mathon

    (2/3)·33 + (5/2)·32 + c·3 = 28,5            divideres på begge sider med 3


Svar #4
08. december 2013 af mulleJ1995 (Slettet)

okay nu giver det bedre mening, så c er altså lig med 9,5 


Brugbart svar (0)

Svar #5
08. december 2013 af mathon

                    (2/3)·32 + (5/2)·3 + c = 9,5

                    6 + (15/2) + c = 9,5

                    6 + 7,5 + c = 9,5

                    c = -4

                   


Skriv et svar til: integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.