Matematik

Maple

08. december 2013 af SanneHa (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Jeg har lige problemer i maple.

Jeg skal lave 10 matricer.
 

                    (01)            (001)
F1=(1)  F2=(10)      F3=(010).  osv. Altså 0, med 1 tal i en skrå diagonal.
                                      (100)

jeg har lavet dem med diagonalen spejlvendt
seq(Matrix(n, {seq((i, i) = 1, i = 1 .. n)}, fill = 0, shape = symmetric), n = 1 .. 10);

se billede. 
 

Hvad gør jeg??


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. december 2013 af wut123 (Slettet)

seq(Matrix(n,{seq((i,n-i+1)=1,i=1..n)},fill=0,shape=symmetric),n=1..10)


Svar #2
09. december 2013 af SanneHa (Slettet)

Tak :D


Skriv et svar til: Maple

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.