Matematik

Integralregning HASTER MEGET

09. december 2013 af Mads834b (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej derude

Har fået det her spørsmål men kan ikke helt så hvad jeg skal starte med for at løse det. :) 

Graferne for funktionerne givet ved g(x) = √x og h(x) = 1/x^2, x>0, afgrænser sammen med linjen x=a (a>1) i 1. kvadrant et område, der har arealet 148/9, find a ved hjælp af cas-værktøjer 


Brugbart svar (1)

Svar #1
09. december 2013 af Andersen11 (Slettet)

Løs ligningen

1a ((√x) - x-2) dx = 148/9


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. december 2013 af Krabasken (Slettet)

Mads - matematik må ALDRIG haste - hvis du vil dit eget bedste!

:-)


Svar #3
09. december 2013 af Mads834b (Slettet)

okay tak :-)


Svar #4
09. december 2013 af Mads834b (Slettet)


Skriv et svar til: Integralregning HASTER MEGET

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.