Matematik

INDEKSTAL - HJÆLP!

11. december 2013 af nikkostar (Slettet) - Niveau: C-niveau

Nedstående tabel viser de danske biografers entréindtægter fra danske film, dels målt i mio. kr., dels angivet som indekstal med basisår 2005.

År                                     2001        2005      2008
Entréindtægter i mio. kr.     145          191       
Indekstal (basisår 2005)                     100       117

Bestem entréindtægterne i 2008.
Bestem indekstallet for 2001.

Håber I kan hjælpe mig!


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. december 2013 af SBJ1 (Slettet)

(100/191)x145=75,92


Svar #2
11. december 2013 af nikkostar (Slettet)

Er det indekstallet for 2001? Og mange tak!#1
 

(100/191)x145=75,92


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. december 2013 af 123434 (Slettet)

Indekstal for 2001

(145/191)*100=75,92 

Entrepris

(117/100)*191=afrundet til 223 kr


Svar #4
11. december 2013 af nikkostar (Slettet)

Tusinde tak!


Skriv et svar til: INDEKSTAL - HJÆLP!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.