Matematik

Integralregning!!!!!!!!

12. december 2013 af budaaaa (Slettet)

Er der nogen der lige kan hjælpe mig med denne opgave????? det er uden hjælpemidler 

Bestem konstanterne b og c, så (3,5) er toppunktskoordinaterne for grafen for f(x)=-x^2+bx+c  


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. december 2013 af hesch (Slettet)

x-koordinaten ( 3 ) = -b / 2a


Svar #2
12. december 2013 af budaaaa (Slettet)

så jeg sætter 3 lig med -b/ 2a ? jeg ved at jeg skal bruge denne formel T= -b/2a , -d/4a    


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. december 2013 af Andersen11 (Slettet)

#2

Ja, man sætter -b/(2a) = 3 . Da man kender a, kan man så bestemme b. Dernæst bestemmes c af

- (3)2 +b·3 + c = 5

Hvad har det lige med integralregning at gøre?


Svar #4
12. december 2013 af budaaaa (Slettet)

jeg har jo 2 ubekendte både a og b ???


Brugbart svar (0)

Svar #5
13. december 2013 af hesch (Slettet)

#4: Integralregning er en summation af uendeligt mange, uendeligt små værdier, og har intet med et antal ubekendte at gøre.


Brugbart svar (0)

Svar #6
13. december 2013 af Andersen11 (Slettet)

#4

Nej, de ubekendte er b og c, og i #3 er det beskrevet, hvorledes disse kan bestemmes.


Svar #7
13. december 2013 af budaaaa (Slettet)

ja det var b og c jeg mente men tak alligevel ! 


Skriv et svar til: Integralregning!!!!!!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.