Matematik

SKAL VÆRE FÆRDIGE MANDAG. HELT BLANK!!

13. december 2013 af Racetraceren (Slettet) - Niveau: 8. klasse
Hej.
Jeg er helt blank to reduktion:
Så her er fire stykker, er der ikke nogen der vil hjælpe bare på nogle.
Jeg fatter virkelig bjælde af dem.

1. 2x * (17+32/4)

2. (2x*4) + 5(15*x)

3. (5x*7-2x) /x

4. (x-3) * (50+x)

999999999x mange tak. :-)

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. december 2013 af 123434 (Slettet)

2x*(17+32/4)

2x*(17+8)

2x*(25)=50x


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. december 2013 af Andersen11 (Slettet)

Du har også den slags stykker kørende her

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1421969


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. december 2013 af Skoleglad001 (Slettet)

1. 2x * (17+32/4)

Gang ind i hvert led af parantesen: 2x*17+2x*32/4= 34x+16x=50x


Brugbart svar (0)

Svar #4
14. december 2013 af Skoleglad001 (Slettet)

2. (2x*4) + 5(15*x)

Er løst i https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1421969


Brugbart svar (0)

Svar #5
14. december 2013 af Skoleglad001 (Slettet)

3. (5x*7-2x) /x

regn det der står i parantesen:

(35x-2x)/x

Træk fra i parantesen: 33x/x

Divider og du har reduceret til 33

Nu kan du selv reducere på den sidste :)


Skriv et svar til: SKAL VÆRE FÆRDIGE MANDAG. HELT BLANK!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.