Matematik

Virkelig HJÆLP ;-)

13. december 2013 af Racetraceren (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej alle derude.

Vi har fået et reduktion stykke for i matematik, vi har ikke haft særlig meget om det. Så jeg er lidt på bar bund.
Jeg har lavet den på følgende måde, i må MEGET GERNE rette hvis jeg er lavet den forkert.

Den hedder: 
(2x * 4) + 5(15 * 5)
(2x * 4) + 75 * 5x
(2x * 4) + 375x
8x + 375x =
383x 

I må meget gerne hjælpe;-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. december 2013 af Krabasken (Slettet)

Prøv lige at kontrollere, at du har skrevet første linje rigtigt op . . .


Svar #2
13. december 2013 af Racetraceren (Slettet)

Undskyld den hedder
Det jeg skal reducerer er:

(2x * 4) + 5(15 * x)


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. december 2013 af blaaah123 (Slettet)

(2x*4)=8x

5(15*x)=75x

75x+8x=83x

 


Brugbart svar (0)

Svar #4
14. december 2013 af Skoleglad001 (Slettet)

(2x * 4) + 5(15 *x)

regn på paranteserne og du får 8x+75x= 83x


Skriv et svar til: Virkelig HJÆLP ;-)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.