Dansk

yahya hassan utopien ?!

15. december 2013 af ramobaro - Niveau: B-niveau

hej 

hvad mener i dette digt handler om:

UTOPIEN

ALLAHS VEJE ENDER HER

DER KOMMER ALDRIG EN DAG MED GUL BIL OG KÆRTEGN

DET HER ER MIT

FREDAGSBØN OG FADØL

ILTSVIND I GHETTOEN

SPÆNDT SOM HIMALAYAS LIVREM


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. december 2013 af 123434 (Slettet)

Utopi:uopnåeligt ideal; fantasi eller forestilling som ikke kan gøres til virkelighed

Fredagsbøn og fadøl-hænger ikke sammen da muslimer ikke må drikke.

Det her er mit-hverdagen i ghettoen

Iltsvind i ghettoen-man kan ikke trække vejret

Spændt som himalayas livrem-hans far som slår ham med et bælte

Kort fortalt:hans barndom i ghettoen, hvor vold og manglende omsorg var hverdagen. Hans mening til muslimer er, at de er dobbeltmoralske. De beder både fredagsbøn og drikker fadbamser=ikke loyal over for deres tro.

Himalaya=det er langt væk=parallelsamfund. Langt fra samfundets resterende normer. Han levede altså i en ghetto/parallelsamfund, uden ordentlig kontakt til omverdenen.


Skriv et svar til: yahya hassan utopien ?!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.