Matematik
Stamfunktion
13. november 2005 af
GogO (Slettet)
hvad er stamfunktionen til 1/(2^x)?
-(2^-x)/(log(2))????
-(2^-x)/(log(2))????
Svar #1
13. november 2005 af 2835 (Slettet)
1/(2^x) = 2^(-x) = (2^(-1))^x = (1/2)^x
dvs en halv i x'de
i det 1^x altid vil være lig 1
::2835::
http://www.gym-opg.webbyen.dk
dvs en halv i x'de
i det 1^x altid vil være lig 1
::2835::
http://www.gym-opg.webbyen.dk
Skriv et svar til: Stamfunktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
