Matematik

Parameterfremstilling

16. december 2013 af tottemusen (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, håber nogen kan hjælpe mig med følgende! 
Dette er opgaver uden hjælpemidler, så ingen CAS eller lommeregner.

1: En linje l har parameterfremstillingen;

l: (xy) = (13)+t*(21

Bestem ligning for den linje m, der går gennem punktet (3,41) og er vinkelret på l.

2: Tre eksponentialfunktioner f,g og h er givet ved:

f(x)=2x

g(x)=3x

h(x)=g(x)f(x)

Bestem så fremskrivnings faktoren for funktionen h. 

På forhånd, tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. december 2013 af peter lind

1. brug at retningsvektoren for l er normalvektor for m

2. Find h(x)


Skriv et svar til: Parameterfremstilling

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.