Matematik

Bi

17. december 2013 af 123434 (Slettet)

En bis vægt stiger i gennemsnit med 160% pr døgn fra 5. til 9 dag

Når bien er 5 dage gammel, vejer den 3,4 milligram

Hvad vejer den, når den er ni dage gammel

3,4*(1+1,6)^4=155 milligram

Tankeeksperiment:et 9 dage gammelt barn vejer 3600 gram, vægten er steget med 160% pr dag.

Hvad vejede barnet, da det blev født?

K0=3600:(1+1,6)^9

Kan det passe med 0,66 gram=660 miligram

Jeg tror, at jeg har gjort noget forkert. Kan dog ikke lige sætte fingeren på det

Tak på forhånd og god aften


Brugbart svar (2)

Svar #1
17. december 2013 af Andersen11 (Slettet)

Det ser rigtigt ud.


Svar #2
17. december 2013 af 123434 (Slettet)

Tak Andersen, god hjælp fra dig af. 


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. december 2019 af mahm1466 (Slettet)

#0

En bis vægt stiger i gennemsnit med 160% pr døgn fra 5. til 9 dag

Når bien er 5 dage gammel, vejer den 3,4 milligram

Hvad vejer den, når den er ni dage gammel

3,4*(1+1,6)^4=155 milligram

Tankeeksperiment:et 9 dage gammelt barn vejer 3600 gram, vægten er steget med 160% pr dag.

Hvad vejede barnet, da det blev født?

K0=3600:(1+1,6)^9

Kan det passe med 0,66 gram=660 miligram

Jeg tror, at jeg har gjort noget forkert. Kan dog ikke lige sætte fingeren på det

Tak på forhånd og god aften


Skriv et svar til: Bi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.