Matematik
Maple
14. november 2005 af
atilla (Slettet)
Hvordan kan jeg få maple til at vise hele udregningen, og ikke kun svaret?
Svar #2
14. november 2005 af Duffy
atilla!! Du skal ikke lytte til Sicma. Han ved ikke en skid om Maple.
Prøv fx flg lille programstump; Så skal du se løjer.
> restart:
> infolevel[all]:=8;
> solve((tan(x)-cos(x)=0,x));
Så kan du se hvordan programmet arbejder. (Der kommer godt nok ikke
mellemregninger som dem du laver i hånden, men sådan
arbejder programmet
jo heller ikke. Det er svær numerisk analyse...)
Hvis fx en lommeregner kan lave symbolsk matematik, så bygger dette også på numerisk analyse.
Duffy
Prøv fx flg lille programstump; Så skal du se løjer.
> restart:
> infolevel[all]:=8;
> solve((tan(x)-cos(x)=0,x));
Så kan du se hvordan programmet arbejder. (Der kommer godt nok ikke
mellemregninger som dem du laver i hånden, men sådan
arbejder programmet
jo heller ikke. Det er svær numerisk analyse...)
Hvis fx en lommeregner kan lave symbolsk matematik, så bygger dette også på numerisk analyse.
Duffy
Svar #3
14. november 2005 af atilla (Slettet)
Mange tak duffy. Jeg kunne heller ikke forstå at det ikke skulle være mulig at få noget mere end svaret ud.
Skriv et svar til: Maple
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
