Debat

Parathed til gym?

25. december 2013 af Dalvangen21 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej.

Jeg går ligenu i 9. klasse og har fået at vide at jeg måske ikke ender med at blive egnet til gym.
Jeg vil gerne på HHX som jeg kommer til at kunne bruge i fremtiden. Min lærer siger dog at hun ved
jeg kan klare gymnasiet og evt. en optagelsesprøve men er bare bange for det hele kommer for tidligt. Jeg ville høre jer om hvad jeg kan gøre? Har i evt. været i denne situation? Følgende spørgsmål er rimelig vigtigt for mig og går til dem som har afsluttet niende klasse:
Var der et møde med forældrene (ud over den ene skole-hjemsamtale) om paratheden? Dette håber jeg ikke der er da jeg ikke rigtig vil snakke med mine forældre om det.


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. december 2013 af Skoleglad001 (Slettet)

Saa vidt jeg husker var der ikke en samtale der kun handlede om det. Dog blev det naevnt til aller sidst om man er egnet eller ej, men det varierer nok fra laerer til laerer.

Brugbart svar (0)

Svar #2
27. december 2013 af hfs (Slettet)

Jeg fik det samme at vide af mine folkeskolelærere, og jeg var fuldstændig ligeglad. Nu går jeg i 3. G med et gennemsnit på 9,7, og jeg stresser ikke mere end nogle andre fra min klasse. Jeg synes at du skal gøre det, hvis du selv mener at du har overskuddet til det, for det ved du selv, bedre end dine lærere gør. Hvis du først starter i gymnasiet, og ikke synes, at du kan klare det endnu, kan du jo altid starte i 10. klasse et sted :) det var der en fra min klasse der gjorde.


Skriv et svar til: Parathed til gym?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.