Engelsk

Bagning på engelsk!

30. december 2013 af CecilieCeciliee (Slettet)
Er der nogen, der vil forklare hvad tbsp står for? Er det tablespoons? Og hvad er tablespoons sådan helt præcist?

Brugbart svar (0)

Svar #1
30. december 2013 af TheScientist2244 (Slettet)

Du kunne jo eksempelvis slå det op - interrnettet? 

Tablespoon står for te ske, og hvis det er i flertal, så klader man det for tablesponns.

En tablespoon har en volume på 15 mL i USA, men det er lidt forskelligt fra land til land. 

http://en.wikipedia.org/wiki/Tablespoon


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. december 2013 af Andersen11 (Slettet)

#1

Rummålet tablespoon (tbsp) står ikke for teske, men for spiseske. I flertal kaldes det tablespoons. Rummålet en teske hedder teaspoon (tsp) på engelsk.

i USA er 1 tablespoon = 3 teaspoons = 1/2 fl. ounce = 1/16 cup = 14,8 mL .

I Australien er 1 tablespoon = 4 teaspoons = 20 mL.


Skriv et svar til: Bagning på engelsk!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.