Matematik

Hjælp!

07. januar 2014 af crisronaldo (Slettet) - Niveau: B-niveau

(a+b)2-a(a+b)

= (a+b) * (a+b) -a(a+b)

= a2+2ab+b- a(a+b)

= a2 + 2ab + b2 - a2 + ab

= b2 + 3ab -> det er et forkert facit ved jeg. 
Nogen der kan fortælle, hvad jeg gør forkert? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. januar 2014 af Andersen11 (Slettet)

Du hæver minusparentesen forkert til sidst.


Svar #2
07. januar 2014 af crisronaldo (Slettet)

hvad skal der så stå? 


Brugbart svar (1)

Svar #3
07. januar 2014 af Andersen11 (Slettet)

#2

-a skal ganges med hvert led inde i parentesen, dvs

-a(a+b) = -a2 -ab .


Skriv et svar til: Hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.