Matematik

Omskriv til

09. januar 2014 af champagnie (Slettet) - Niveau: B-niveau

Har siddet fast med denne opgave i noget tid, nogle der kan hjælpe?
"Omregn forskriften f(x)=267*1,182x til en funktionsforskrift af typen f(x)=b*ekx"
Har ikke haft denne type opgave før, så står lidt på bar bund.


Brugbart svar (1)

Svar #1
09. januar 2014 af Andersen11 (Slettet)

Løs ligningen ek = 1,182 , dvs. k = ln(1,182) . b benyttes uændret fra det oprindelige udtryk.


Svar #2
09. januar 2014 af champagnie (Slettet)

Mange tak, det hjalp meget! :) 


Skriv et svar til: Omskriv til

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.