Matematik

NULREGLEN

13. januar 2014 af camilla2610 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Brug nulreglen til at løse ligningen  7.13(x- 6.5)(x+8.65)=0

Hjælp ved ikke hvordan man gør 


Brugbart svar (1)

Svar #1
13. januar 2014 af SuneChr

Kig på indmaden i hver af parenteserne.
Hele parentesen skal være 0 for at gøre produktet 0.
Løs derfor
x  - 6,5   =  0   og
x + 8,65  =  0


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. januar 2014 af Eksperimentalfysikeren

Nulreglen siger, at hvis et produkt er 0, er mindst én af faktorerne nul. Tag hver faktor for sig og se, om den kan være 0, og i så fald hvordan.


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. januar 2014 af PeterValberg

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: NULREGLEN

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.