Matematik

DET HASTER !! HJÆLP

14. januar 2014 af Atefeh (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Hej venlige mennesker

Kan en af jer hjælpe mig med denne opgave ? det haster virkelig

Vedhæftet fil: op.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
14. januar 2014 af apexupload (Slettet)

hvad skal du helt præcist have hjælp til ?


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. januar 2014 af PeterValberg

2.1 Indsæt ºC = 0 i den angivne omregningsformel

2.2 afhænger af svararkets udformning

2.3 Sammenhængen mellem ºF og ºC er lineær
      lav x-aksen være ºC og y-aksen ºF, - indtegn grafen for den lineære sammenhæng.

2.4 Løs ligningen 75 = 1,8·ºC + 32

2.5 1,8 er stigningstallet i ºF (tilvæksten) pr. ºC

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. januar 2014 af mathon

sammenhængen mellem de to temperaturskalaer
er
                    °F = 1,8•°C + 32            hvilket er en lineær sammenhæng
                     y =   a•x     +  b

Du kan derfor indtegne den tilhørende rette linje i et koordinatsystem. Du behøver kun at kende to punkter,
for at tegne linjen.

                    °C = (°F - 32)/1,8


Brugbart svar (0)

Svar #4
14. januar 2014 af mathon

                    F(C) = 1,8•C + 32                  uden °-tegn

                    F(C+15) = 1,8•(C+15) + 32 = 1,8•C + 1,8•15 + 32 = 1,8•C + 32 + 1,8•15  = F(C) + 27

                    ΔF = F(C+15) - F(C) = 27


Skriv et svar til: DET HASTER !! HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.