Matematik

Bevis for f(x)=x^2 ?

15. januar 2014 af ginde (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg skal fremlægge et bevis imorgen i matematik. Beviset er f(x)=x^2 men problemet er at jeg ikke ved hvordan jeg skal gøre det og ikke forstår beviset 

.

Er der nogle her inde der kan hjælpe mig? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. januar 2014 af peter lind

Kan vi ikke få hele opgaven


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. januar 2014 af PeterValberg

Hvis det drejer sig om differentialkvotienten til f(x) = x2
så se denne video fra FriViden.dk [ LINK ]

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Bevis for f(x)=x^2 ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.