Matematik

Problemregning

15. januar 2014 af sara4ever (Slettet) - Niveau: 9. klasse
Skal have hjælp til spørgsmålene kan i forklare hvordan i gør tak på forhånd:)
Vedhæftet fil: image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. januar 2014 af LeonhardEuler

1a    1/6 • 1/6 = 1/12


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. januar 2014 af LeonhardEuler

1c   

l:    1   2    3   4   5   6

ll:   1   2    3   4   5   6


Så kan du se at kun 1 + 2 + 3 +4 = 10 muligheder for at få 9 eller derover.

6 +  (6,5,4,3) ≥ 9    

5 + (6,5,4) ≥ 9      

4 + (6,5) ≥ 9  

3 + (6) ≥ 9   

Heraf 10/6•6 = 10/36


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. januar 2014 af LeonhardEuler

1b

Må du selv og gange tallene sammen ... det burde ikke være svært :-)


Skriv et svar til: Problemregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.