Matematik

Hjælp til andengradspolynomium

19. januar 2014 af kena0124 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogle som vil være sød og rar at hjælpe mig med denne opgave. 

Et polynomium har forskriften f(x) = x2 + bx + 9

a)For hvilke værdier af b har polynomiet 2 rødder


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. januar 2014 af peter lind

Brug at hvis deskriminanten er positiv er der to rødder


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. januar 2014 af mathon

                     diskriminanten
                                                  d = b2 - 4·1·9 = b2 - 36 = b2 - 62  = (b + 6)(b - 6)


Svar #3
19. januar 2014 af kena0124 (Slettet)

Kan i forklar hvad i laver


Brugbart svar (0)

Svar #4
19. januar 2014 af peter lind

Hvad forstår du ikke ?


Brugbart svar (0)

Svar #5
19. januar 2014 af mathon

 polynomiet har 2 rødder, når d = (b + 6)(b - 6) > 0

   dvs
            når   b < -6   v   b > 6


Skriv et svar til: Hjælp til andengradspolynomium

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.