Matematik
diffligninger
19. januar 2014 af
cecilied34 (Slettet)
-
Niveau: A-niveau
Hej SP. Er der nogen der kan give et hint til hvordan jeg løser opgave a her?
Vedhæftet fil: Skærmbillede 2014-01-19 kl. 18.36.15.png
Svar #1
19. januar 2014 af GalVidenskabsmand (Slettet)
a) Du skal bare finde dN/dt til tiden t=10. Indsæt t=10 og N = 266 i udtrykket.
b) Du kan bruge metoden med at separere de variable.
Skriv et svar til: diffligninger
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
