Matematik

0,5t^2+3t=0

23. januar 2014 af fijona (Slettet) - Niveau: B-niveau

?


Brugbart svar (1)

Svar #1
23. januar 2014 af Andersen11 (Slettet)

Faktoriser venstresiden og benyt så nulreglen.


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. januar 2014 af mathon

      
            t2 + 6t = 0

            t • (t + 6) = 0


Skriv et svar til: 0,5t^2+3t=0

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.