Matematik

Isolering

25. januar 2014 af Lektiefreak1 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hey folkens!

Nogle der kan isolerer h i:

V= (π/6)•h2•(3d-2h)

tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. januar 2014 af mathon

                   
                           2h3 - (3d)h2 + (6V/π) = 0

            solve(2h^3 - (3d)h^2 + (6V/π) = 0,h) | h>0


Svar #2
25. januar 2014 af Lektiefreak1 (Slettet)

Jeg får dette når jeg solver:

h^2*(h - 1.5*d)=-.95493*v?

hvordan får jeg h til at stå foran lighedstegnet 

altså så det ser nogenlunde ud

h = ....


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. januar 2014 af Andersen11 (Slettet)

#2

Hvordan er du nået frem til udtrykket for V i #0 ?


Skriv et svar til: Isolering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.