Spansk

oversættelse fra dansk -> spansk.

25. januar 2014 af miabadia (Slettet)

Hjælp mig lige og se om jeg har oversat dette ordentlig. Er ikke så god :(

DANSK:

Española Informática
Gran Vía 30 
28013 Madrid
Spanien

att. hr. J. Morales.         Nyborg , den 20 marts 1992

Jeg er spansklærer ved Nyborg handelsskole. Jeg ønsker, at mine elever skal vide noget om it. Jeg har set mange announcer for Deres produkter i spanske aviser, og derfor beder jeg Dem sende mig nogle brochurer om Deres bærbare computere. Jeg vil gerne have, at de indeholder detaljerede beskrivelser af de sidste modeller.

Jeg håber, at De svarer mig hurtigst muligt.
Med venlig hilsen
Jens Jensen


SPANSK:

Española Informática
Gran Vía 30 
28013 Madrid
España

att. Sr. J. Morales.         Nyborg, el 20 de marzo de 1992 

Soy un profesor de español por la escuela de comercio en Nyborg. Quiero que mis estudiantes sepan (noget?) de informática. He visto muchos locutor para sus productos en los periódicos españoles, y por lo tanto (...beder jeg Dem sende mig nogle brochurer om Deres bærbare computere?????).
(jeg vil gerne have???) que contienen descripciones detalladas de los modelos del pasado.

Espero que usted me responda lo antes posible.

Atentamente,
Jens Jensen


Brugbart svar (1)

Svar #1
25. januar 2014 af jbmm (Slettet)

Española Informática
Gran Vía 30
28013 Madrid
España

att. Sr. J. Morales. Nyborg, el 20 de marzo de 1992

Muy señor mío:   (=brevets indledning)

Soy un profesor de español por en la escuela de comercio en Nyborg. Quiero que mis estudiantes sepan (noget?) algo de la informática. He visto muchos locutor anuncios para sus productos en los periódicos españoles, y por lo tanto (...beder jeg Dem sende mig nogle brochurer om Deres bærbare computere?????). le pido/ruego que me .... + konjunktiv
(jeg vil gerne have???) (quiero/me gusta/prefiero + konjunktiv) que contienen descripciones detalladas de los últimos modelos del pasado.

Espero que usted me responda lo antes posible y le saludo atentamente. (=brevets afslutning og hilsen)

Atentamente,
Jens Jensen

de sidste modeller = de nyeste modeller = los últimos modelos
los modelos del pasado = de gamle modeller (fra sidste år/ 'fortiden')


Skriv et svar til: oversættelse fra dansk -> spansk.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.