Studievejledning

STX eller HHX?

26. januar 2014 af Sofiaa2 - Niveau: 9. klasse

Hej...

Jeg skal snart vælge en ungdomsuddannelse. Det skal enten være HHX eller STX, men jeg ved bare ikke hvilken det skal være. Grunden til jeg vil på HHX er fordi, man ikke har de naturvidenskabelige fag (det er jeg ret dårlig til) og i stedet for har IØ, VØ og erhvervsret som lyder spændende. Og grunden til hvorfor jeg vil på STX er fordi man kan få samfundsfag på A-nivau og fordi jeg ca. bor 800 meter fra mit lokale STX, i modsætning til HHX hvor jeg ca. bor 14 km væk fra den. Derudover synes jeg helt klart også at atmosfæren på mit lokale STX er bedre end HHX. Men jeg ved bare ikke hvordan niveauet er på gymnasiet...

Jeg har både i fysik/kemi og geografi fået et 4 tal mens jeg i biologi har fået et 7 tal. Så hvad vil I råde mig til at tage? HHX eller STX? Forresten vil jeg i fremtiden gerne uddanne mig som advokat da jeg synes det lyder spændende.

På forhånd tak.


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. januar 2014 af JEEJ2008

Hvorfor tager du ikke ind på de steder der udbyder det du er interesseret i, og taler med en studievejler. De vil kunne fortælle dig om pros og cons. i forhold til det du gerne vil. :)


Svar #2
27. januar 2014 af Sofiaa2

Tak for svar :) jeg har talt med min vejleder. Han har fortalt mig om forskellene paa de to steder. Men jeg vil ogsaa bare gerne høre fordele og ulemper fra nogen som har gået på hhx og stx

Brugbart svar (1)

Svar #3
06. februar 2014 af Savior123 (Slettet)

Hejsa,

har en kusine som nu læser jura og gik ud med et snit på 10.6 på HHX, og det var hun meget glad for. hun synes at STX er for bredt. 

HHX ville nok være den rigtige vej, men snak med din vejleder, og hør hvad han/hun har at sige. 


Skriv et svar til: STX eller HHX?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.