Spansk

hjælp med at rette :)

26. januar 2014 af ryaan (Slettet) - Niveau: A-niveau

For nogle år siden da jeg lige blev 13 år gammel kunne jeg rigtig godt lide at tage i byen med vennerne næsten hver 2. dag, vi brugte altid en hel masse penge på tøj, biograf, mad og slik. Men det var virkelig gode tider dengang, man have så meget fritid. Nu er jeg begyndt med ikke at have så meget fritid, men jeg overlever heldigvis. Det er så hvad jeg tidligere har lavet i min fritid, og hvad jeg nu laver i min fritid efter skole og weekenden

Unos años atrás, cuando tenía sólo 13 años, podría realmente quiere tomar en la ciudad con amigos casi todos los 2. Hoy en día, siempre pasamos un montón de dinero en ropa, cine, comida y dulces. Pero era muy buenos tiempos en aquel entonces, tienes mucho tiempo libre. Ahora estoy empezando a no tener tanto tiempo libre, pero afortunadamente sobrevive. Es lo que he creado en mi tiempo libre, y lo que ahora hago en mi tiempo libre después de la escuela


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. januar 2014 af jbmm (Slettet)

Unos años atrás, cuando tenía sólo 13 años, podría realmente quiere tomar en la ciudad con mis amigos casi todos los 2.cada dos días. Hoy en día, siempre pasamos un montón de dinero en ropa, cine, comida y dulces. Pero era muy buenos tiempos en aquel entonces, tienes mucho tiempo libre. Ahora estoy empezando a no tener no tengo tanto tiempo libre, pero afortunadamente sobrevive(forkert person). Es lo que he creado hecho en mi tiempo libre, y lo que ahora hago en mi tiempo libre después de la escuela
lige = acabar de
kunne lide at tage i bygen = gustar ir a la ciudad
bruge penge = gastar dinero


Skriv et svar til: hjælp med at rette :)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.