Dansk

Vejen til Jerusalem?

01. februar 2014 af Zyzz1997 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej! Jeg har fået til opgave at besvarer nogle spørgsmål til teksten "Vejen Til Jerusalem" og jeg har nogle problemer med dem. Håber i kan hjælpe.

1. Find nogle sproglige detaljer, der viser, at Guillou prøver at ramme en middelaldertone

2. Hvilke udveje ser Gudrun


Brugbart svar (1)

Svar #1
02. februar 2014 af Tyrael (Slettet)

#0

1. Angående de sproglige detaljer: Se efter ord, der forekommer besynderligheder i teksten, bl.a. kan man kigge efter ældre ord som fx "kælling" (der jo betyder noget andet originalt), "lensherre" etc., sætningsopbygning, stilistik, ordsprog o. lign. Ofte ville det være relevant at se efter, om der benyttes en høflig tiltalte form (jf. "Ønsker De at ryge?", "Jeg ønsker Deres hjælp" osv.), eller gammel retskrivning (jf. "at kunde" (= at kunne), en Linie (= en linje), "saavel klog som henrivende" (= såvel klog som henrivende)).

2. Her kan jeg desværre ikke være behjælpelig, med mindre du kan dele teksten med mig i tråden. 


Svar #2
02. februar 2014 af Zyzz1997 (Slettet)

Prøver at sende billeder til dig :-)

Vedhæftet fil:1.bmp

Svar #3
02. februar 2014 af Zyzz1997 (Slettet)

2

Vedhæftet fil:2.bmp

Svar #4
02. februar 2014 af Zyzz1997 (Slettet)

3

Vedhæftet fil:3.jpg

Svar #5
02. februar 2014 af Zyzz1997 (Slettet)

4

Vedhæftet fil:4.jpg

Svar #6
02. februar 2014 af Zyzz1997 (Slettet)

5

Vedhæftet fil:5.jpg

Svar #7
02. februar 2014 af Zyzz1997 (Slettet)

6

Vedhæftet fil:6.jpg

Svar #8
02. februar 2014 af Zyzz1997 (Slettet)

Ps. Jeg skulle ikke læse dem der var streget over

Vedhæftet fil:7.jpg

Svar #9
02. februar 2014 af Zyzz1997 (Slettet)

8

Vedhæftet fil:8.jpg

Svar #10
02. februar 2014 af Zyzz1997 (Slettet)

9

Vedhæftet fil:9.jpg

Svar #11
02. februar 2014 af Zyzz1997 (Slettet)

10

Vedhæftet fil:10.jpg

Svar #12
02. februar 2014 af Zyzz1997 (Slettet)

11

Vedhæftet fil:11.jpg

Svar #13
02. februar 2014 af Zyzz1997 (Slettet)

12

Vedhæftet fil:12.jpg

Skriv et svar til: Vejen til Jerusalem?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.