Matematik
differentialligningen
20. november 2005 af
machoman (Slettet)
Hey alle har brug for lidt hjælp, eller rettere en ledetråd..
I en opgave skal jeg bestemme det andengradspolynom, der er løsning til differentialligningen:
y' = -y + 3x^2-10..
hvordan finder jeg det andengradspolynom?
I en opgave skal jeg bestemme det andengradspolynom, der er løsning til differentialligningen:
y' = -y + 3x^2-10..
hvordan finder jeg det andengradspolynom?
Svar #1
21. november 2005 af x^n+y^n=z^n (Slettet)
Du skal bestemme et andengradspolynom, det vil sige:
y=ax^2+bx+c
og:
y'=2ax+b
Det indsætter du så i ligningen, og finder a, b og c.
y=ax^2+bx+c
og:
y'=2ax+b
Det indsætter du så i ligningen, og finder a, b og c.
Skriv et svar til: differentialligningen
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
