Dansk

Homonymer

21. november 2005 af Mathias N (Slettet)
http://peecee.dk/index.php?id=20607 Nogle Experter som kan hjælpe!

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. november 2005 af Sicma (Slettet)

1) I skoven byggede børnene en vældig stor [hule].

[Hule] og tomme ord var hele talen.

2) Tag nu årene. det er dig der skal [ro].

[Ro] og hvile trænger patienten til.

Prøv selv først! ;-D

Brugbart svar (0)

Svar #2
21. november 2005 af SomeOneMore (Slettet)

Prøv selv at angive hvad der skal stå.

Det ord der skal sættes ind, er et ord der står sidst i den første sætning, og først i den sidste sætning. altså et ord (en stavemåde) med to betydninger


1. hule
2. ro
osv

Svar #3
21. november 2005 af Mathias N (Slettet)

ok mange tak!

Brugbart svar (0)

Svar #4
21. november 2005 af Romulus (Slettet)

#3 Lyder godt, at du selv vil gå igang med det:-). Hvis du har problemer med nogle, skriver du det bare i tråden, så skal jeg eller andre nok hjælpe dig.

Svar #5
21. november 2005 af Mathias N (Slettet)

3 = måtte
4= rod

right?

Svar #6
21. november 2005 af Mathias N (Slettet)

ok mange tak!
Den naturvidenskabelige

Brugbart svar (0)

Svar #7
21. november 2005 af SomeOneMore (Slettet)

# 5 helt rigtigt

Svar #8
21. november 2005 af Mathias N (Slettet)

5 = unge
6 = fyr
7= mod

right?

Brugbart svar (0)

Svar #9
21. november 2005 af SomeOneMore (Slettet)

jo. rigtigt. bare skriv dem alle op på en gang, eller skriv den sætning du får til sidst. Den er lavet for det samme (som kontrol for om det er rigtigt)..
men indtil videre er det helt rigtigt

Svar #10
21. november 2005 af Mathias N (Slettet)

8= regne
9= steg
10= ?

Brugbart svar (0)

Svar #11
21. november 2005 af SomeOneMore (Slettet)

prøv at fortsætte, og så gå tilbage til 10'eren senere

Brugbart svar (0)

Svar #12
21. november 2005 af Romulus (Slettet)

10 = bokse

Brugbart svar (0)

Svar #13
21. november 2005 af SomeOneMore (Slettet)

forresten ad 9.:

Er der en kulør i kortspil der hedder steg? og kan man spille det?

Brugbart svar (0)

Svar #14
21. november 2005 af SomeOneMore (Slettet)

#12 SHHH! :P

Brugbart svar (0)

Svar #15
21. november 2005 af Sicma (Slettet)

9 = klør

Svar #16
21. november 2005 af Mathias N (Slettet)

10 ?
11 = fælder
12 = skørt
13 = byg

Brugbart svar (0)

Svar #17
21. november 2005 af Romulus (Slettet)

#14 Hehe, skal nok lade være:-)

Brugbart svar (0)

Svar #18
21. november 2005 af Sicma (Slettet)

Hovsa... havde ikke set at du havde postet #13 ;-D

Brugbart svar (0)

Svar #19
21. november 2005 af SomeOneMore (Slettet)

12 er forkert. normalt tror jeg nok man rækker tunge...

Brugbart svar (0)

Svar #20
21. november 2005 af Sicma (Slettet)

12 = skørt?

Nej, nok ikke! ;-D

Forrige 1 2 3 Næste

Der er 43 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.